Водата спира на две места в София заради ремонти

Последна промяна на 24 юли 2019 в 05:40 1302 0

"Софийска вода" предупреди за спиране на водоподаването в някои столични райони днес.

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Каменоделска“ в Научно-производствена зона (НПЗ) „Хаджи Димитър“ налага спиране на водата от 9 до 21 часа на: ул. „Каменоделска“ и ул. „Малашевска“

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Каменоделска“ и „Малашевска“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стоян Мисирски“ в с. Желява налага спиране на водата от 9 до 16 ч на ул. „Васил Левски“ от №1 до №18.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска пред кметството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от "Софийска вода".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !