Водата спира днес в част от Горна баня

Последна промяна на 02 декември 2019 в 06:30 655 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне днес водоснабдяването в част от кв. „Горна баня“, съобщиха от дружеството. 

Причината е монтаж на спирателен кран на ул. „Бойчо Бойчев“ в кв. „Горна баня“, вода няма да има от 9:00 до 15:00 часа на ул. „Бойчо Бойчев“, ул. „Подлозище“, ул. „Горни Смърдан“, ул. „Траян Танев“ № 1, ул. „Веселин Бешевлиев“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x