В Дружба 2 без вода 12 часа, спира и в части от Зона Б-5, Орландовци и Военна рампа

Последна промяна на 13 декември 2018 в 05:22 1612 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Реконструкция на уличен водопровод на бул. „Копенхаген“ в жк „Дружба“ 2 налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. в района на жк „Дружба“ 2. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Осогово“ в жк „Зона Б-5“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Осогово “ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Шар планина“ до ул. „Осогово“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Вела Чорбова“ в кв. „Орландовци“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Кестен“ от ул. „Магда Петканова“ до ул. „Вела Чорбова“, ул. „Вела Чорбова“ от ул. „Арда“ до река Владайска ул. „Училищна“ от ул. „Николай Райнов“ до ул. „Рояк“, ул. „Богдан Моцев“,ул. „Солниците“,ул. „Сулина“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Илиенци“ в жк „Военна рампа“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на бул. „Илиянци“ от ул. „Локомотив“ до ул. „Първа Българска армия“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !