В части от Стрелбище и Яворов няма да имат вода

Последна промяна на 08 май 2018 в 05:40 1771 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. „Роженски проход“ в жк. „Стрелбище“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Траянова врата“, ул. „Дедеагач“, ул. „Нишава“, ул. „Тулча“. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Хан Омуртаг“ в жк. „Яворов“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа по ул. „Хан Омуртаг“ от ул. „Крали Марко“ до ул. „Мизия“ и по ул. „Момчил войвода“ от ул. „Хан Омуртаг“ до ул. „Цар Иван Асен II“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брегалница“ в жк. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. „Брегалница“ от бул. „Тодор Александров“ до ул. „Пиротска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !