В части от Обеля, Овча купел и столичния център няма да има вода

Последна промяна на 31 януари 2020 в 05:39 691 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Пресвързване на новоизграден уличен водопровод до Метростанция 17 в жк. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бл. 7 и бл. 9. 

Строително – монтажни работи на ул. 24 в жк. „Обеля“ 1 налагат спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бл. 116. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Ангел Кънчев“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Ангел Кънчев“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Неофит Рилски“, ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Ангел Кънчев“ до бул. „Георги Сава Раковски“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !