В части от 6 района на София няма да има вода

Последна промяна на 04 април 2018 в 06:16 2561 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод и монтаж на спирателни кранове в жк. „Белите брези“ налагат спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Кюстендил“, бул. „Гоце Делчев“ и ул. „Дойран“.

Ремонтни дейности на ул. „Флора“ в кв. „Манастирски ливади“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Флора“ от бул. „България“ до бл. 65

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Овчаренски водопад“ в жк. „Дървеница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Перперикон“ №7, №8 и №9. 

Заради реконструкция на уличен водопровод в жк. „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Костина“. 

Монтаж на спирателен кран в жк. „Красно село“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Владайска“ от ул. „Йоаким Кърчовски“ до ул. „Георги Данчов Зографина“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение в с. Панчарево налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Стефан Петров“ от № 4 до №8 включително, ул. „Урвич“ от № 1 до № 11 и ул. „Сини Вир“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .


“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !