В част от Дружба 1 няма да имат вода днес

Последна промяна на 17 януари 2020 в 05:13 714 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Дружба“ 1 днес, съобщиха от дружеството. 

Причината е изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Канала“ в жк. „Дружба“ 1. Вода няма да имат от  от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Канала“. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 195.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x