Цяла нощ без вода в част от Подуене, спира на още четири места в София

Последна промяна на 05 октомври 2018 в 05:23 938 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ в „Подуене“ налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на бул. „Мадрид“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Данаил Николаев“, жп гара Подуене .

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 544 в кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Витиня“, ул. „Летоструй“, ул. „Бесарабия“, бул. „Владимир Вазов“. 

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Банско шосе“ в кв. „Република“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на ул. „Банско шосе“ от №92 до ул. „Земеделска“ и ул. „Земеделска“ в Трънска махала.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“ в с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на ул. „Стара планина“ от ул. „Хан Аспарух“ до ул. „Георги Никифоров“. 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“ в с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Васил Левски“ от ул. „Захари Стоянов“ до ул. „Църна бара“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !