Спират водата в Зона Б-5 и Лозенец

Последна промяна на 22 август 2018 в 06:30 1725 0

Днес във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. „Тодор Александров“, жк. „Зона Б- 5“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Тодор Александров“ от бул. „Инж.Иван Иванов“ до ул. „Брегалница“

ул. „Овче поле“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“

ул. „Българска морава“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Овчо поле“ ъгъла с бул. „Тодор Александров“.

Подмяната на спирателен кран на ул. „Димитър Димов“, жк. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Света гора“ по ул. „Димитър Димов“ от ул. „Милин камък“ до ул. „Йоан Екзарх“

ул. „Йоан Екзарх“ от бул. „Джеймс Баучер“ до ул. „Димитър Димов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Света гора“ до 141 ва ЦДГ.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !