Спират водата на 5 места в столицата

Последна промяна на 28 август 2018 в 05:24 2486 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Съединение“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа в района на: ул. „Кайгана“, ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ , ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение“, ул. "Дъб", ул."Къси дол", ул."Акация“, ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“, ул. „Крушите“. Районът между ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“ и ул. „Теменуга“, ул. „Съединение“ от ул. „Лозен“ до АМ Тракия, м. Чикерица.

Строително-монтажни работи на ул. „Полк. Владимир Серафимов“ в жк. „Младост“ 3 налагат спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Филип Аврамов“, ул. „Полк. Владимир Серафимов“, ул. „Свето Преображение“, ул. „Жечо Гюмюшев“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 3 в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. 61, ул. 4, ул. 25, ул. 1. 

Поради подмяна на уличен водопровод на ул. „Без име“ в кв. „Хиподрума“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бл. 2 и бл. 9. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велчо Атанасов“ в кв. „Подуяне“ налага спиране на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на ул. „Марагидик“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Петър Богдан“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !