Ремонти спират водата в части от Изток, Младост и Бусманци

Последна промяна на 28 януари 2020 в 05:18 969 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Антон Павлович Чехов“ в жк. „Изток“ налага спиране на водоподаването от 10:30 до 17:30 часа на ул. „Антон Павлович Чехов“ от ул. „Атанас Далчев“ до ул. „Фредерик Жолио Кюри“. 

Заради диагностика на водопроводно съоръжение в жк. „Младост“ 1А се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 12:00 часа на бл. 522 и бл. 528. 

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Китна пролет“ вилна зона „Банкя“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Китна пролет“, ул. „Карамфил“, ул. „Ком“

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пробуда“ в кв. „Бусманци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Просвета“, ул. „Ген. Гурко“, ул. „Циклама“, ул. „Беговица“

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.

На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x