По 12 часа без вода в части от няколко района в София

Последна промяна на 22 февруари 2018 в 07:17 2052 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на спирателен кран на ул. "Чепинско шосе", кв. "Васил Левски" Г, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа в района.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. "Народно хоро", кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на ул. "Арх. Франк Лойд Райт" от ул. "Народно хоро" до ул. "Драгоман", бл. 40 от вх. А до вх. З.

Монтаж на спирателен кран на ул. "Ген. Й. В. Гурко", Център, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в района на ул. "Ген. Й. В. Гурко" от ул. "Княз Александър I" до ул. "Георги С. Раковски", ул. "Алабин" от ул. "Цар Калоян" до ул. "Княз Александър I".

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Кладенците", с. Горни Богров, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. "Мургаш", ул. "Чавдар", ул. "Кладенците", ул. "Трети март".

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Чавдар Мутафов", "Жилищна група Зоопарк", налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на ул. "Чавдар Мутафов" от ул. "Тодор Кожухаров" до бул. "Симеоновско шосе".

Поради монтаж на пожарен хидрант на бул. "Проф. Цветан Лазаров", жк. "Дружба" 2 , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в района между ул. "Обиколна", бул. "Цветан Лазаров", ул. "Мария Нейкова" и ул. "Безименна" - пред бл. 205.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.

На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !