Няма да имат вода на 7 места в столицата

Последна промяна на 05 юни 2018 в 05:17 3693 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение в центъра налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Братя Миладинови“ от бул. „Сливница“ до ул. „Кирил и Методий“, ул. „Гривица“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Братя Миладинови“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на ул. „Железопътна“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Босилеградска“.

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. „Гео Милев“ в жк. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. по ул. „Боян Магесник“ от ул. „Слатинска река“ до бул. „Проф. Цветан Лазаров“.

Без вода поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Фотинов“ в кв. „Васил Левски“ ще бъдат от 9:30 до 16:30 ч. на ул. „Константин Фотинов“ от ул. „Баба Тонка“ до ул. „Княгиня Тамара“.

Монтаж на водомерен възел на ул. „Дамяница“ в кв. „Карпузица“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:00 ч. в района на ул. „Средорек“ и ул. „Огнеборец“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хотнишки водопад“ във в.з. Малинова долина налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 ч. на ул. „Хотнишки водопад“.

Изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел в кв. „Факултета“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Суходолска“ №30.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !