Няма да има вода в части от шест района на столицата

Последна промяна на 26 юни 2018 в 06:25 2327 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Балкан“ в кв. „Ботунец“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на жк. „Ботунец“ 1.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троянски проход“ в жк. „Лагера“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа по ул. „Мокренски проход“ от ул. „Мъглен“ до бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ненко Германски“ в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на ул. „Ненко Германски“. 

Заради подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Тайга“ и ул. 253 в кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа по ул. „Тайга“ от ул. „Знаме на труда“ до ул. „Локорска“; ул. „Димитър Гущанов“, ул. „Железопътна“, ул. 252, ул. 228. 

Без вода във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Костенец“ в жк. „Сердика“ ще бъдат от 09:00 до 19:00 часа по бул. „Инж. Иван Иванов“ от ул. „Житница“ до ул. „Костенец“. 

Няма да имат вода заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Рожен“ в кв. „Илиянци“ от 09:30 до 16:30 часа на бул. „Рожен“ от ул. „Петър Панайотов“ до ул. „Балчо Нейков“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !