Няма да има вода в части от Яворов и Бенковски

Последна промяна на 07 февруари 2020 в 05:40 460 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Хан Омуртаг“ в жк. „Яворов“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Хан Омуртаг“ от ул. „Мизия“ до ул. „Страхил войвода“, ул. „Страхил войвода“ от ул. „Хан Омуртаг“ до ул. „Петър Делян“, ул. „Чавдар войвода“ от ул. „Хан Омуртаг“ до ул. „Петър Делян“. 

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Кралича“ в кв. "Бенковски“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Иван Кралича“ от ул. „Биримирски извор“ до ул. „Успех“, ул. „Успех“ от ул. „Олдашавец“ до ул. „Лазар Михайлов“,ул. „Поп Георги Величков“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !