Няма да има вода в части от два столични района

Последна промяна на 30 април 2019 в 06:35 1693 0

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Пресвързване на уличен водопровод на бул. „Симеоновско шосе“ във вилна зона „Симеоново - изток“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа по бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Витошки езера“ до № 424, ул. „Чемшир“, ул. „Киселица“, по ул. „Каменица“ от № 35 до бул. „Симеоновско шосе“, ул. „Боровец“, ул. „Еминица“ , ул. „Балеви ливади“, ул. „Чифлишка“, ул. „Стефан Икономов“, ул. „Симеон Пиронков“ , ул. „Павел Матев“ и ул. „Зелен бор“. 

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Победа“ в кв. „Славовци“ на Нови Искър налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на ул. „Победа“ от ул. „Липите“ до оранжериите. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx . 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !