Няма да има вода на шест места в София

Последна промяна на 27 октомври 2017 в 06:36 3784 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Пресвързване на довеждащ водопровод в с. Мърчаево налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на с. Мърчаево.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Миньорска“, с. Яна, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа в района на ул. „Васил Левски“, ул. „Райна Княгиня“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Миньорска“ по ул. „Гатьо Шишков“ от ул. „Асен Йорданов“ до ул. „Йосиф Брадати“.

Монтаж на водомерен възел до бл. 225 , жк. „Красна поляна“ 2, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на бл. 225, бл. 225А – висока зона.

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Теменуга“ в кв. „Курило“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа по ул. „Теменуга“ от ул. „Ливадски път“ до ул. „Искърско дефиле“ по ул. „Свежест“ от ул. „Теменуга“ до ул. „Стара планина“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 85, вилна зона „Симеоново – север“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на ул. 83, по ул. 85 от №11 до №16.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козяк“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Козяк“ от ул. „Елин връх“ до ул. „Ран Босилек“, по ул. „Ран Босилек“ от ул. „Козяк“ до ул. „Димитър Търкаланов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !