Не пет места в София няма да имат вода

Последна промяна на 07 март 2018 в 06:36 2576 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Битоля“, жк. „Белите брези“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Нишава“, ул. „Битоля“, ул. „Кюстендил“, ул. „Дойран“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на зад бл. 94 , жк. „Младост“ I , се налага спиране на водоподаването от 9 до 21:00 часа на бл. 94, бл. 95, бл. 96, бл. 96А, бл. 99Б. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Околовръстна“, с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 9 до 21:00 часа на ул. „Христо Ботев“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Околовръстна“, ул. „Цар Борис III“, ул. „Серафим Стоев“, ул. „Трети март“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Марица“, кв. „Подуене“, налага спиране на водоподаването от 9 до 18:00 часа в района на ул. „Марица“ от ул. „Алеко Константинов“ до ул. „Васил Друмев“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Попович“, вилна зона „Симеоново – Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на ул. „Васил Попович“ от ул. „Тодор Пеев“ до ул. „Златен век“, ул. „Чичовци“ от ул. „Васил Попович“ до ул. „Андрей и Константин Петкови“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !