На три места в столицата ще останат без вода днес

Последна промяна на 04 юни 2019 в 05:50 1299 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пирински проход“ в „Красно село“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Пирински проход“ от ул. „Дойран“ до ул. „Хубча“, ул. „Хубча“ от ул. „Пирински проход“ до бул. „Гоце Делчев“, бул. „Гоце Делчев“ от ул. „Дойран“ до ул. „Княгиня Клементина“, ул. „Княгиня Клементина“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Дебър“. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Георги Никифоров“ в с. Чепинци налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Хоризонт“, ул. „Отечество“, ул. „Стара планина“, ул. „Орфей“. 

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дядо Йоцо“ вилна зона „Симеоново - Драгалевци“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на ул. „Златен век“ от ул. „Васил Попович“ до ул. „Симеоновска“
ул. „Дядо Йоцо“ №2, 2А. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !