На седем места в София без вода днес

Последна промяна на 24 октомври 2017 в 07:27 3042 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Пчиня“ в жк „Разсадника - Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. по ул. „Пчиня“ от ул. „Коньовица до ул. „Хъшове“, по ул. „Кирилица“ от ул. „Пчиния“ до ул. „Леся Украинка“.

Заради подмяна на хидрофорна уредба до бл. 302 в жк „Дружба-2“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. в района на бл. 302.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Д-р Вълкович“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. по ул. „Д-р Вълкович“ от ул. „Христо Белчев“ до ул. „Ангел Кънчев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 527 в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 ч. на ул. 527, ул. „Мими Балканска“ от №89 до №145.

Монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Чемшир“ в с. Бистрица налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на ул. „Чемшир“ от ул. „Младен Ангелов“ до ул. „Ивайло“ и ул. „Ивайло“ от №41 до №61.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Симеон Радев“ в местност „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 ч. на ул. „Симеон Радев“ от ул. „Камчатка“ до бул. „Александър С. Пушкин“.

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хаджи Димитър“ във вилна зона „Мало Бучино“ от 10:00 до 16:00 ч. ще бъдат в района на ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Дъб“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.
На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !