На пет места в София няма да имат вода

Последна промяна на 18 януари 2018 в 07:10 1121 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шар планина“, Център, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Шар планина“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Свети Свети Кирил и Методий“.

Заради подмяна на водомерен възел в кв. „Димитър Миленков“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на кв. „Димитър Миленков“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 373, жк. „Младост“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на бл. 373.

Подмяна на спирателен кран на ул. „Малобучински път“, с. Мало Бучино, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в Местност „Манилов дол“.

Без вода поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Царево“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на ул. „Староселска“ от ул. „Царево“ до ул. „Одеса“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !