На 6 места в столицата ще спира водата

Последна промяна на 29 юни 2018 в 05:20 1551 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно-водопроводно отклонение до бл. 637 в жк. „Връбница“ 2 налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Златен клас“, ул. „Тричко Велев“, ул. „Росна китка“, ул. „Бели Дунав“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Стоянов“ в жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа по ул. „Тодор Стоянов“ от ул. „Тарас Шевченко“ до ул. „Люлякова градина“ , ул. „Люлякова градина“№7.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Райчев“ в кв. „Витоша“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Георги Райчев“. С понижено налягане на водата ще бъде районът между: ул. „Асен Разцветников“, ул. „Ангел Каралийчев“, ул. „Кирил Буюклийски“, ул. „Георги Райчев“. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Шишманов“ в кв. „Витоша“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Димитър Шишманов“. 

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунавски лебед“ в кв. „Васил Левски“ ще бъдат от 09:30 до 17:00 часа по ул. „Дунавски лебед“ от ул. „Поп Грую“ до ул. „Баба Тонка“.

Поради реконструкция на уличен водопровод на ул. 13 във вилна зона „Киноцентъра“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа по ул. „Екатерина Божилова“ от ул. 7 до ул. „Проф. Боян Пенев“; ул. 13, ул. „Проф. Боян Пенев“, ул. „Акад. Стефан Бобчев“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !