На 6 места в столицата без вода днес

Последна промяна на 11 януари 2018 в 06:31 2691 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Академик Дмитрий Лихачов“ в кв. „Обеля“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. в района на ул. 24, ул. 20, ул. „Рила“, ул. 14, ул. 11, ул. „Академик Дмитрий Лихачов“ и ул. 4 .

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Люляк“ в с. Кокаляне налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Люляк“ от ул. „Падинето“ до ул. „Батийница“, ул. „Батийница“ от ул. „Люляк“ до ул. „Йованец“, ул. „Латинка“, ул. „Явор“, ул. „Еделвайс“

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Голо бърдо“ в жк „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 ч. на ул. „Голо бърдо“ от ул. „Капитан Тодор Ночев“ до бул. „Черни връх“, ул. „Любата“ №14, бул. „Черни връх“ №34.

Разкриване на уличен водопровод до бл. 2 в жк „Гевгелийски“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. по ул. „Попчево“ от ул. „Мировци“ до ул. „Иван Карасулски“.

Монтаж на пожарен хидрант на ул. „Захари Стоянов“ в Банкя налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 ч. на ул. „Захари Стоянов“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борис Руменов“ в кв. „Кръстова вада“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 ч. по ул. „Борис Руменов“ от ул. „Черни връх“ до ул. „Сашо Николов-Сладура“ и ул. „Хага“ №4 и №6

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !