Част от село Яна остава без вода днес

Последна промяна на 28 юни 2019 в 05:20 909 0

Снимка Александра Маркарян

Водата в част от софийското село Яна ще бъде спряна днес, предупреди "Софийска вода".

Причината е изграждане на сградно водопроводно отклонение на улица "Теменуга".

Няма да има вода от 10 до 18 ч. на: ул. „Миньорска“, ул. „Васил Левски“, бул. „Ботевградско шосе“ и ул. „Старо Буховско шосе“.

Ако се наложи работите да продължат над 12 часа, на ъгъла на улиците "Стефан Стамболов" и "Юрий Гагарин" ще бъдат разположени водоноски.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !