Част от Нови Искър остава без вода

Последна промяна на 03 юли 2019 в 06:34 1265 0

За прекъсване на водоподаването днес в някои столични района заради планирани ремонти предупреждава "Софийска вода".

Заради монтаж на спирателни кранове на ул. „Две могили“ в кв. „Кумарица“, гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на: ул. „Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Свещеник Юрдан Ангелов“, ул. „Кумарица“ и ул. „Хаджи Димитър“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на улиците „Две могили“ и ул. „Плиска“.

Пресвързване на уличен водопровод на ул. "Каменоделска" в Научно-производствената зона (НПЗ) "Хаджи Димитър" е причината да бъде спряно водоподаването от 9 до 21 ч. на ул. „Грънчарска“ -от ул. „Индустриална“ до ул. „Каменоделска“; ул. „Каменоделска“ - от ул. „Грънчарска“ до ул. „Кожарска“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на улиците „Каменоделска“ и „Кожарска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !