Без вода в части от Западен парк и центъра на София

Последна промяна на 30 януари 2019 в 05:43 723 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Сава Михайлов“ в жк. „Западен парк“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на бл. 69, бл. 70, бл. 71, бл. 72, бл. 78, бл. 79, бл. 81, бл. 82, и бл. 83, ул. „Сава Михайлов“ от бл. 33А до бул. „Царица Йоана“.  

Подмяна на спирателен кран на бул. „Пенчо Славейков“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на бул. „Пенчо Славейков“ от бул. „Прага“ до ул. „Люлин планина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС, припомнят от „Софийска вода“.banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !