Без вода в части от Студентски град, Дружба, Овча купел и още две места в София

Последна промяна на 03 май 2019 в 06:07 2067 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Акад. Борис Стефанов“ в жк. „Студентски град“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа по ул. „Акад. Борис Стефанов“ от ул. „Атанас Иширков“ до ул. „Иван Странски“, Зимен дворец на спорта. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение пред бл. 72 в жк. „Дружба“ 1 налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. 5048, по ул. „Генерал Стоян Стоянов“ от ул. 5049 до бл. 68. 

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Загребска“ в кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на ул. „Загребска“. 

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Любен Каравелов“ в с. Мрамор налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. "Любен Каравелов" от ул. "Алеко Константинов" до ул. "Васил Левски", по ул. "Алеко Константинов" от ул. "Иван Вазов" до ул. "Захари Стоянов“. 

Механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на вилна зона „Шумака“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !