Без вода в части от Лозенец, Кръстова вада и на още 5 места в София

Последна промяна на 06 ноември 2017 в 05:58 2503 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна и монтаж на спирателни кранове в Нови Искър, кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 ч. в района между ул. „Светлина“, ул.“ Дъбиците“, ул. „Леярска“ и ул. „Стадион“.

Монтаж на спирателен кран в жк „Дружба-2“ налага спиране на водоподаването от 9 до 21 ч. на бл. 267, бл. 268, трафопост до бл. 268 и бул. „Копенхаген“ № 171.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Емилиян Станев“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. в района между ул. „Емилиян Станев“ от ул. „Проф. Марин Големинов“ до ул. „Околовръстен път“, ул. „Димитър Манчев“, ул. „Йосиф Брадати“, ул. „Никола Крушкин-Чолака“ от №10 до №16, ул. „Ген. Иван Колев“ от №40 до №46 и ул. „Ивайло Петров“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козяк“ в жк „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Козяк“ от ул. „Елин връх“ до ул. „Ран Босилек“, ул. „Ран Босилек“ от ул. „Козяк“ до ул. „Димитър Търкаланов“.

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 13 в с. Долни Богров ще бъдат от 10:00 до 17:00 ч. в района на ул. 13 между ул. 4 и ул. 9, ул. 8 между ул. 13 и ул. 1, ул. 4 между ул. 1 и ул. 13.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Къси дол“ в с. Подгумер се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 ч. на ул. "Стара Планина" от ул. "Свети Димитър" до ул. "Върбите".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !