Без вода в части от Крива река, Гевгелийски, Кътина и Лозен

Последна промяна на 22 април 2019 в 04:08 1126 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Яков Крайков“ в кв. „Крива река“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на ул. „Яков Крайков“ от ул. „Св. Георги Софийски“ до ул. „Виктор Григорович“.

Изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Професорска“ в с. Кътина налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на ул. „Сливница“ (четни номера), ул. „Младежка“, ул. „Летец“, ул. „Професорска“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на тeзи инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свети Спас“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 ч. на ул. „Свети Спас“, по ул. „Рудината“ от ул. „Сергин Сердарски“ до ул. „Георги Бенковски“.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Богданци“ в жк „Гевгелийски“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. по ул. „Богданци“ от ул. „Мировци“ до ул. „Гевгели“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !