Без вода в част от столичния квартал Иван Вазов

Последна промяна на 17 юни 2019 в 05:50 882 0

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Иван Вазов“ днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Манов“ в кв. „Иван Вазов“ се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 17:00 часа по ул. „Димитър Манов“ от ул. „Емил Берсински“ до ул. „Д-р Стефан Сарафов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !