Без вода на три места в София

Последна промяна на 29 август 2019 в 06:15 1176 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Стамболийски“ в жк. „Илинден“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на бул. „Александър Стамболийски“(нечетни номера) от ул. „Алеко Туранджа“ до ул. „Татарли“.  

Превключване на уличен водопровод на бул. „Патриарх Евтимий“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Патриарх Евтимий“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Хан Крум“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Възкресение“ в жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Трънски майстор“, бул. „Възкресение“, бул. „Вардар“, ул. „Тома Никлев“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !