Без вода на три места днес в София

Последна промяна на 01 октомври 2018 в 05:34 1418 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Река Елешница“, кв. „Кремиковци“, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на  ул. „Чавдар“, ул. „Славянка“, ул. „Река Елешница“, ул. „Малина“. 

Във връзка с направа на водопроводни връзки на ул. „Йосиф Хербст“, жк. „Надежда“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Йосиф Хербст“, по ул. „Чудомир“ от ул. „Екзарх Стефан“ до бул. „Ломско шосе“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Кирил Мирчев“ във вилна зона „Симеоново - север“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на живеещите в района на ул. „Проф. Кирил Мирчев “ от №1 до № 4. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx . 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !