Без вода на 4 места в София, на две от тях по 12 часа

Последна промяна на 06 август 2018 в 05:32 2011 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Голаш“ в жк. „Гео Милев“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа в района на „Голаш“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Нешо Бончев“ в кв. „Орландовци“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Нешо Бончев“ от ул. „Лястовица“ до ул. „Планинско цвете“; ул. „Петър Борисов Величков“ от ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Гено Киров“; ул. „Кирил Пърличев“ от ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Мелодия“; ул.“ Копринарска“ от ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Гено Киров“; ул. „Гено Киров“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Съзнание“; ул. „Разлог“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Даскал Стоян Попандреев“ в кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Ралевица“ от ул. „Кумата“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“; ул. „Даскал Стоян Попандреев“ от ул. „Кумата“ до ул. „Бояна парк“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество
на предоставяните услуги. 

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Саранци“ в кв. „Васил Левски“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на
ул. „Саранци“ от ул. „Летоструй“ до ул. „Източна тангента“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !