Blogs Коментирай мач от Световното и стани експерт №1

  • 18 юни 2014
  • 6412
  • 0
  • 0

Спечели смартфон и таблет в новата игра на OFFNews за Мондиала

Днес стартираме новата ни игра, посветена на Световното първенство по футбол - "Нация от експерти". Решихме да я кръстим така, тъй като никой не разбира от футбол повече от българина. А какво по добро време за футболен коментар и мнение от това на Световното първенство?

За най-изявлените експерти сме подготвили и страхотни награди, осигурени от Мтел:

4 броя смартфон Sony Xperia M

1 брой таблет Sony Xperia Tablet Z

Правилата са прости: Записвате видео на себе си (а може и с приятел) на което правите коментар или анализ на футболен двубой. За съдията, роднините му, треньора и вратаря. Всичко, което ви интересува и трябва да бъде казано. Клипчето качвате в OFFTube в категория "Нация от експерти". Ограничение на качените клипове няма!

Победителите ще бъдат определяни по това, кой клип е най-гледан за това е важно да споделите вашето експертно мнение с приятели.

Смартфоните ще бъдат раздадени по следния ред: 1 брой след края на груповата фаза, 1 брой след 1/8 финала, 1 брой след 1/4 финала и 1 брой след 1/2 финала.

Победителят с голямата награда Sony Xperia Tablet Z ще бъде обявен след финала на Мондиал 2014.

Всеки от победителите ще получи съобщение на пощата си, с която се е регистрирал в OFFTube как да получи наградата си, а потребителското му име ще бъде публикувано тук и във Фейсбук страницата на OFFNews.

0 Коментари

There are no comments yet. Add a comment.

Video CMS powered by ViMP (Professional) © 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010